Bluez Vibe – info

Bluez Vibe – brengt blues en soul nummers op een geheel eigenwijze manier waarbij de invloed van diverse muziekstromingen samengesmolten zijn in een unieke sound. Plezier staat voorop en dat is duidelijk te horen. Onder de bezielende leiding van zangeres Florine Saeroon gaat deze bluesband BLUESKOOP spetterend afsluiten.

Alle muzikanten van deze band hebben ruime ervaring op diverse podia. De soulfull blues van Bluez Vibe zal beslist hartverwarmend klinken in de oren van alle ‘blues/soul-minded’ liefhebbers. De band speelde ook recent op Surfrock, het grote muziekfestival aan de Surfplas in Krimpen ad Lek met een kleine 30 bands in de line-up en oogst ook altijd succes in Alphen op poppodium MAX.

Zangeres Florine heeft een mooie en krachtige stem en zorgt tijdens haar energieke optredens, al ruim 35 jaar lang, altijd voor veel entertainment en interactie met het publiek.

Bassist Paul heeft ook een behoorlijke staat van dienst in diverse bands en op vele podia en speelde ook al eens in Tivoli/Vredenburg.

Drummer Rodney brengt veel ervaring mee vanuit verschillende muzikale achtergronden en jamde al eens internationaal met één van de gitaristen van Prince.

Gitarist Franky tovert gevoelige licks & tricks uit zijn gitaar, speelde in vele soulformaties en maakte CD’s met de fameuze Utrechtse Loeff Berchmaker bluesband.